Daelmans Stroopwafel Jumbo

Daelmans Stroopwafel Jumbo

13,59 per stuk
27 098 16a.jpg
27 098 16b.jpg
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Daelmans Stroopwafel Jumbo
Merk
Wijnhuis
Daelmans
Verkoopeenheid
Doos 36 Stuks
Productnummer
2709816
Alcoholpercentage: 0,0%
Gluten
Soja
Melk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Meer dan 100 jaar ervaring in het bakken van Stroopwafels, en dat proef je! Onze jumbo karamel Stroopwafels zijn gevuld met een heerlijke zachte roomboter stroopvulling en zijn perfect voor onderweg. Je stopt er namelijk gemakkelijk een in je tas om mee te nemen naar je werk of voor een dagje weg. Daelmans Stroopwafels Single Pack Een verrassende combinatie van een knapperig koekje met zoete stroop maakt Daelmans Stroopwafels het perfecte genietmoment dat altijd, overal en bij iedereen in de smaak valt. Ongeacht het moment van de dag, het is altijd een goed moment voor een Daelmans Stroopwafel. BESCHRIJVING - Single Pack met 1 grote Karamel Stroopwafel - Perfect om onderweg van te genieten - Knapperige stroopwafel met 50% stroopvulling - Knapperig aan de buitenkant, zacht aan de binnenkant - De authentieke Nederlandse Stroopwafels sinds 1904 - Het ritueel “Warm It Up On Your Cup” - Gemaakt met de beste ingrediënten - Geen toegevoegde kleur- en smaakstoffen - Geschikt voor vegetariërs - RSPO - Certified Sustainable Palm Oil™, RSPO-1106199 Onze favoriete manier om van een grote Stroopwafel te genieten is door hem op te warmen boven op een stomend heet kopje koffie of thee. Dit oude ritueel noemen we ‘Wek de wafel’. Of zoals we tegen onze fans in het buitenland zeggen: ‘Wake the wafel’. Dat doe je in drie stappen: 1. Leg je Stroopwafel op je hete kopje koffie of thee. 2. Wacht twee minuten totdat de karamel stroop smelt en helemaal zacht en geurig wordt. 3. Je wafel is nu klaarwakker. Dus hop, zet snel je tanden in al die boterzachte heerlijkheid! Bezoek: www.stroopwafels.com/nl Volg ons op: instagram.com/daelmans_stroopwafels/ or facebook.com/DaelmansStroopwafels/
Ingrediënten

Ingrediënten: glucose-fructosestroop, TARWEBLOEM, suiker, palmvet, 8% roomboter (MELK), suikerstroop, SOJABLOEM, raapolie, zout, emulgator (SOJALECITHINE, E471), rijsmiddel (E500), kaneel, voedingszuur (citroenzuur), Bourbon vanille.

Allergenen
  • Gluten
  • Soja
  • Melk
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1803 kJ
Vetten16 g
waarvan verzadigde vetzuren9 g
Koolhydraten67 g
waarvan suikers38 g
Eiwitten3,5 g
Zout0,6 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag