De Cocktail Club Pornstar Martini Slush Ready To Drink

De Cocktail Club Pornstar Martini Slush Ready To Drink

70,48 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
De Cocktail Club Pornstar Martini Slush Ready To Drink
Merk
Wijnhuis
De Cocktail Club
Verkoopeenheid
Doos 500 Centiliter
Productnummer
0490194
Alcoholpercentage: 12,1%
Vers
Productomschrijving Wijnomschrijving
De cocktailoplossing voor elke horeca ondernemer! Gemaakt met verse ingrediënten en binnen 10 seconden de perfecte cocktail op tafel. De Cocktail Club is gespecialiseerd in het leveren van verse, kwalitatief hoogwaardige (ready to drink) cocktailoplossingen voor de horeca. Ze gebruiken enkel premium spirits en likeuren, die ze blenden met natuurlijke purees, aroma's en infusies. De Pornstar Martini is een elegante cocktail vol passie! Een cocktail met vodka, passievrucht en vanille. Deze slush variant is de ideale oplossing om veel cocktails te kunnen maken. Alleen het goede glas eronder houden, tappen en serveren maar.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag