Del Monte Mango

Del Monte Mango

2,56 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Del Monte Mango
Merk
Wijnhuis
Del Monte
Verkoopeenheid
Blik 425 Gram
Productnummer
2040004
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Mango schijven worden verpakt op een lekkere lichte siroop en kunnen worden gebruikt in desserts. Geniet het hele jaar door van de exotische smaak van Del Monte Mango. Ze zijn perfect geschild en alvast in makkelijke plakjes gesneden; zo zijn ze meteen te gebruiken in diverse gerechten zoals exotische fruitsalades, cocktails en smoothies. Del Monte Mango bevat géén kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen. Bovendien heeft Del Monte Mango een Nutri-Score A en is het dus een gezonde keuze. Lekker makkelijk, lang houdbaar en altijd beschikbaar. Het hele jaar door. Na openen de niet gebruikte inhoud bewaren in een afgedekte, niet-metalen kom en gekoeld bewaren. Binnen 3-4 dagen verbruiken. Del Monte Mango is puur natuur, zonder toevoegingen.
Ingrediënten

Ingrediënten: Mango, Water, Suiker, Zuurteregelaar: Citroenzuur.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie301 kJ
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten16 g
waarvan suikers15 g
Eiwitten0,5 g
Zout0,03 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag