Depa Milkshakerietjes Papier Assorti 23Cm 8Mm

Depa Milkshakerietjes Papier Assorti 23Cm 8Mm

12,68 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Depa Milkshakerietjes Papier Assorti 23Cm 8Mm
Merk
Wijnhuis
Depa
Verkoopeenheid
Zak 500 Stuks
Productnummer
5318987
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Serveer je milkshakes en smoothies met deze rechte papieren milkshakerietjes met vrolijke streep. Gestreepte milkshakerietjes Zorgeloos en milieubewust genieten van een lekker dikke milkshake? Deze extra brede drinkrietjes van papier zijn ideaal om te serveren bij milkshakes, smoothies, slushpuppy's en andere koude drankjes. De 23 cm lange, rechte rietjes passen prima in alle formaten milkshakebekers. Ze worden in vier uitgesproken kleuren (geel, groen, rood en zwart) geleverd in een assortiverpakking. Van waterproof papier Drinkrietjes van waterproof papier zijn een uitstekend alternatief voor plastic rietjes. Ze zijn gemaakt van voedselveilig, FSC-gecertificeerd papier. Een vrolijke aanvulling bij feestjes en evenementen en een aanwinst voor restaurants, snackbars, foodtrucks, cateraars en andere horecagelegenheden.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag