Esk Valley Estate Sauvignon Blanc

Esk Valley Estate Sauvignon Blanc

11,29 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Esk Valley Estate Sauvignon Blanc
Merk
Wijnhuis
Esk Valley
Verkoopeenheid
Fles 75 Milliliter
Productnummer
0890279
New Zeeland - Hawke's Bay
Sauvignon Blanc
Alcoholpercentage: 13,5%
Fris
Fruitig
Elegant
Zacht
Vegan
Vegetarisch
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
'It takes a lot of beer to make a good wine'. Een van de uitspraken van bevlogen wijnmaker Gordon Russell, die bij Esk Valley de mooiste wijnen maakt van Hawkes Bay. Ambachtelijke wijnen, met veel passie gemaakt. Gordon streeft ernaar om wijnen te maken die een verhaal vertellen over de herkomst van de wijngaarden. Mede door zijn ervaring heeft hij aandacht voor de details in de wijngaard. Het wijnmaakproces wordt hierdoor veel gemakkelijker omdat je de natuur zijn werk zoveel mogelijk kan laten doen, zolang je de goede kwaliteit druiven hebt. Het doel van Esk Valley is dan ook om wijnen te produceren in een natuurlijke stijl, en door druifeigen gisten. De wijnen rijpen ook langere tijd op eigen gist. Dit zorgt ervoor dat de wijnen meer karakter krijgen, ronder en voller worden. Deze moderne stijlen worden met veel geduld en met de hand verkregen. Deze Sauvignon Blanc heeft geweldige tropische en groene geuren die uit je glas stuifen! De smaak is heerlijk fris en intens. Een flink aantal aroma's van passievrucht, mango, appel, artisjok, versgemaaid gras, buxus en tomatensteeltjes. De smaak is heerlijk fris, intens en rijk. Erg mooi bij zeevis, coquilles, garnalen, gamba's en kreeft, maar ook divese Aziatische gerechten.
Allergenen
  • Zwavel
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag