Flora Room Plantaardig Koken & Opkloppen 31% Vet

Flora Room Plantaardig Koken & Opkloppen 31% Vet

5,18 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Flora Room Plantaardig Koken & Opkloppen 31% Vet
Merk
Wijnhuis
Flora
Verkoopeenheid
Pak 1 Liter
Productnummer
4300109
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Vegan
Vegetarisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
Flora Professional Plant Koken & Opkloppen 31% is te gebruiken als room om gerechten mee te verrijken. Deze 100% plantaardige verrijker is vegan, lactosevrij, glutenvrij en vrij van pinda (bestanddelen). Schift niet bij gebruik van hoge temperatuur, au-bain marie stabiel en gebruik van zuren of alcohol. Flora Plant Koken & Opkloppen 31% is ideaal als romige toevoeging om te koken, maar klopt ook stevig op en heeft een lange standtijd. Verhoogt het gemak in de keuken, want het is geschikt voor ieder gerecht en iedere gast met een speciale dieetwens. Is ook zeer geschikt voor bavaroises en is diepvries-stabiel, goede stand tot 48 uur.
Ingrediënten

Bereiding van linzeneiwit (water, 1,1% linzeneiwitten), kokosvet, koolzaadolie, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, emulgatoren (zonnebloemlecithine, suikeresters van vetzuren, mono- en diglyceriden van vetzuren), stabilisatoren (guarpitmeel, johannesbroodpitmeel), natuurlijke aroma's, zout, kleurstof (bètacaroteen).

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1205 kJ / 292 kcal
Vetten31 g
waarvan verzadigde vetzuren22 g
Koolhydraten2,3 g
waarvan suikers1,3 g
Eiwitten0,6 g
Zout0,11 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag