Gouda's Glorie Cocktailsaus Bokaal

Gouda's Glorie Cocktailsaus Bokaal

15,27 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Gouda's Glorie Cocktailsaus Bokaal
Merk
Wijnhuis
Gouda's Glorie
Verkoopeenheid
Can 3 Liter
Productnummer
2312742
Alcoholpercentage: 0,0%
Ei
Mosterd
Productomschrijving Wijnomschrijving
Zacht en romig De Sausmeesters van Gouda's Glorie zijn echte specialisten met smaak, die elke dag met aandacht en passie de lekkerste sauzen voor u als horecaprofessional bereiden. De Cocktailsaus van Gouda’s Glorie is multi toepasbaar; heerlijk als dip, bij salades, vis, vlees en snacks. Verpakt in de handige 3 L bokaal kan deze samen met andere smaken van Gouda's Glorie in de saustribune gepresenteerd worden.
Ingrediënten

Raapolie, water, tomatenpuree, vrije uitloop EIGEEL, azijn, glucose-fructosestroop, suiker, zout, MOSTERD (water, azijn, MOSTERDZADEN, voedingszuur: citroenzuur en specerij), gemodificeerd zetmeel, conserveermiddel: kaliumsorbaat, aroma, verdikkingsmiddel: xanthaangom, antioxidant: E385, specerijen

Allergenen
  • Ei
  • Mosterd
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie2485 kJ / 604 kcal
Vetten63 g
waarvan verzadigde vetzuren5,2 g
Koolhydraten7,6 g
waarvan suikers6,3 g
Eiwitten1,4 g
Zout1,6 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag