Gouda's Glorie Satesaus Zoet (25Lt)

Gouda's Glorie Satesaus Zoet (25Lt)

64,82 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Gouda's Glorie Satesaus Zoet (25Lt)
Merk
Wijnhuis
Gouda's Glorie
Verkoopeenheid
Emmer 10 Kilo
Productnummer
2311116
Alcoholpercentage: 0,0%
Pinda's
Soja
Mosterd
Productomschrijving Wijnomschrijving
Heerlijk zoet en mild De Sausmeesters van Gouda's Glorie zijn echte specialisten die elke dag met aandacht en passie de lekkerste sauzen voor u als horecaprofessional bereiden. De Satésaus Zoet heeft een milde zoete smaak en is heerlijk bij diverse gerechten zoals een kipspies of frites. De satépasta wordt aangemaakt met 1 1/2 deel water of melk en kan ook worden gebruikt als een basis voor uw eigen satésaus.
Ingrediënten

Ingrediënten: gemalen PINDA`S 61%, bruine basterdsuiker (suiker, suikerstroop, kleurstoffen: E150c en E150d), palmolie, gedeeltelijk geharde palmolie, SOJAHYDROLYSAAT, emulgator: E471, specerijen (MOSTERD), verdikkingsmiddel: guarpitmeel, zout, kruiden.

Allergenen
  • Pinda's
  • Soja
  • Mosterd
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie2310 kJ
Vetten37 g
waarvan verzadigde vetzuren9,1 g
Koolhydraten33 g
waarvan suikers29 g
Eiwitten18 g
Zout2,4 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag