Gouda's Glorie Tomatenketchup

Gouda's Glorie Tomatenketchup

3,61 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Gouda's Glorie Tomatenketchup
Merk
Wijnhuis
Gouda's Glorie
Verkoopeenheid
Tube 850 Milliliter
Productnummer
2314201
Alcoholpercentage: 0,0%
Vegan
Vegetarisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
Een klassieke ketchup, boordevol tomaten! Heerlijke ketchup van de beste tomaten. De Sausmeesters van Gouda's Glorie zijn echte specialisten die elke dag met aandacht en passie de lekkerste sauzen voor u als horecaprofessional bereiden. De tomaten ketchup van Gouda's Glorie is boordevol zongerijpte tomaten: voor elke 100 gram ketchup zijn maar liefst 146 gram tomaten gebruikt. In combinatie met een uitgekiende mix aan kruiden en specerijen heeft onze tomaten ketchup een heerlijk zoet-frisse smaak. De handzame tube met een inhoud van 850 ML garandeert u smaakbehoud en laat u makkelijk doseren.
Ingrediënten

Tomatenpuree (146g verse tomaten per 100g saus), suiker, azijn, gemodificeerd maiszetmeel, glucose-fructosestroop, dieetzouten: kaliumchloride en magnesiumchloride, zout, conserveermiddel: kaliumsorbaat, ui-extract, aroma, specerijen, zoetstof: sucralose

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie397 kJ / 93 kcal
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten20 g
waarvan suikers15 g
Eiwitten1,1 g
Zout1,4 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag