Gourmet Hotdog met zuurkool en gebakken uitjes
4 couverts
10 minuten
Ingrediënten
- 4 stuks hotdog
- 4 stuks hotdog brood rustiek
- 120 gr zuurkool
- 40 gr krokante uien
- 20 gr augurkenblokjes
- 20 gr piccalilly
- 20 gr mayonaise
- 20 gr mosterd
Bereidingswijze
- Spoel de zuurkool kort af.
- Dep de zuurkool droog en zet een pan op het vuur. Bak de zuurkool om en om voor circa 2 minuten.
- Bak de hotdogs om en om op een bakplaat of in de pan tot ze gaar zijn.
- Bak het hotdog broodje 3 tot 4 minuten af op 200
Bordopmaak
Snijd het broodje open en leg de hotdog tussen het broodje. Leg vervolgens de zuurkool, augurk en krokante uien op het broodje. Garneer het broodje af met de mosterd, piccalilly en mayonaise.
Bestel ingrediënten