Grand'italia Fs Tagliatelle All Uvo

Grand'italia Fs Tagliatelle All Uvo

15,27 per stuk
23 398 95b.jpg
23 398 95a.jpg
23 398 95.jpg
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Grand'italia Fs Tagliatelle All Uvo
Merk
Wijnhuis
Grand'italia Fs
Verkoopeenheid
Zak 3 Kilo
Productnummer
2339895
Alcoholpercentage: 0,0%
Gluten
Ei
Productomschrijving Wijnomschrijving
Grand'Italia pasta Tagliatelle All'Uovo Grand'Italia pasta wordt volgens Italiaans recept geproduceerd in Zuid-Italië en dat proef je! De pasta wordt gemaakt van semolina oftewel tarwegries, afkomstig van harde tarwe (grano duro) en vrije uitloopeieren. Het gebruik van eieren geeft een volle smaak aan de pasta. Serveer deze eierpasta met een romige saus om extra van de speciale smaaksensatie te genieten. De naam tagliatelle is afkomstig van het Italiaanse woord 'tagliare' wat snijden betekent. Tagliatelle wordt gemaakt door vellen pasta op te rollen en in linten te snijden.
Ingrediënten

Ingrediënten: Durum TARWEGRIES, EIEREN van hennen met vrije uitloop (24% per kg semolina) Kan sporen bevatten van soja.

Allergenen
  • Gluten
  • Ei
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1540 kJ
Vetten3,4 g
waarvan verzadigde vetzuren1 g
Koolhydraten69 g
waarvan suikers3 g
Eiwitten13 g
Zout0,07 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag