Hellmann's Real Ketchup Squeeze

Hellmann's Real Ketchup Squeeze

3,08 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Hellmann's Real Ketchup Squeeze
Merk
Wijnhuis
Hellmann's
Verkoopeenheid
Fles 430 Milliliter
Productnummer
2316637
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Deze ketchup is gemaakt met alleen eenvoudige ingrediënten van hoge kwaliteit. Hellmann's Ketchup is gemaakt van kwalitatieve ingrediënten, met duurzaam geteelde tomaten. Een heerlijke ketchup met de diepe smaak van zongerijpte tomaten en een verfijnde specerijenmix. Lekker bij friet, snacks en burgers, maar ook een frisse begeleidende saus bij tosti's en tal van lunch- en dinergerechten. Glutenvrij en geschikt voor een vegetarische en veganistische voeding. Hellmann's Ketchup is speciaal voor grootverbruikers verkrijgbaar in een emmer van 5 liter of in portieverpakking 10 ml. Daarnaast is er deze knijpfles van 430 ml met een handige doseerdop die verspilling tegengaat.
Ingrediënten

Water, tomatenpuree¹(25,8%), alcoholazijn, suiker, tomatenvezels¹, zout, gistextract, geconcentreerd citroensap, specerijen (kaneel, cayennepeper, witte peper, kruidnagel).¹Duurzaam geteelde tomaten.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie382 kJ / 90 kcal
Vetten0,5 g
waarvan verzadigde vetzuren0,1 g
Koolhydraten20 g
waarvan suikers19 g
Eiwitten1,4 g
Zout1,8 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag