Samen aan tafel met Hocras

"Samen aan tafel" is het inloopspreekuur van Hocras. Wij zijn er om samen jouw vraagstukken op te lossen en mee te denken met jouw bedrijf. Maandelijks spelen we in op de actualiteiten en geven we je alternatieven, handvatten en inspiratie om jouw menukaart optimaal in te richten. Zo hebben wij bijvoorbeeld inzichtelijk welke productcategorieën gaan stijgen, hierdoor is het voor jou mogelijk pro-actief te kiezen voor alternatieven. De gekozen alternatieven proef je vervolgens direct in ons inspiratiecentrum, bereid door onze specialisten.

 

Ook hebben we tips & tricks voor eventuele onderbezetting in de keuken en bediening. Met de juiste convenience producten of handige bereiding tips, serveer jij eenvoudig de mooiste gerechten zonder te veel handelingen.

 

Liever gewoon inspiratie opdoen voor een bepaald element op je kaart, zoals het borrelmoment of je dessertkaart? Of actieartikelen proeven voor je dagmenu?  Het kan allemaal tijdens ‘Samen aan tafel met Hocras’!

 

Iedere maand hebben we andere onderwerpen die we aanstippen. Houd onze webshop, nieuwsbrief of socials in de gaten en je bent altijd op de hoogte van het onderwerp van de maand. Meld je aan via jouw accountmanager of via het onderstaande formulier.

Zet 'm in je agenda!

Aan tafel met Hocras vindt plaats op de volgende data:

  • maandag 17 april
  • maandag 5 juni
  • maandag 10 juli
  • maandag 9 oktober
  • maandag 13 november

Proef de zomer - "Summer Vibes"

De lente en zomer staan weer voor de deur, tijd om ideeën op te doen voor je nieuwe menukaart. Kom samen met je collega’s langs en proef vernieuwende producten voor het aankomende seizoen. 

 

Op naar een succesvolle zomer             

Wij nodigen jou uit voor een persoonlijke inspiratiesessie, zodat jij van deze zomer een succes kan maken. Ontdek alles over convenience oplossingen, upselling en margerijke producten voor de invulling van jouw zomerkaart.

Binnenkort meer, houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie!

 

Ik heb eenvraag