Masterclass: IJs op de kaart

maandag 27 maart – starttijden: 13:00 & 15:00

De warmere dagen zijn weer op komst! Tijd dus om na te denken over welke zomerse lekkernijen jij jouw gasten dit jaar gaat aanbieden. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over een ijs op de menukaart? IJs is namelijk een margerijk product dat bovendien op oneindig veel manieren is in te zetten. Niet alleen op de dessertkaart, maar bijvoorbeeld ook op de drankenkaart of in voorgerechten. Laat je daarom inspireren door onze specialisten tijdens ‘ijs op de kaart’ en ontdek hoe ijs de bestseller wordt van jouw menukaart met weinig handelingen.

 

Wat je kan verwachten:

 • IJs op de reguliere kaart
  Misschien niet de eerste plek waar je aan denkt, maar ook op de reguliere kaart is ijs goed inzetbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van komkommerijs in de gazpacho? Ontdek de lekkerste gerechtjes, maar dan met een verfrissende twist.
 • IJs op de dessertkaart
  Het dessert is natuurlijk dé plek op de kaart waar ijs niet mag ontbreken. Wij laten zien hoe je met een paar simpele handelingen een vol dessert creëert, dat laag is in kostprijs en daardoor mooie marge oplevert.
 • IJs als koffievariatie
  IJskoffie wordt steeds populairder en is daarom een echte must op jouw zomerkaart. Wij laten je kennismaken met verschillende variaties en laten je direct zien hoe je deze bereidt, presenteert en op de kaart zet.  
 • IJs bij alcoholische dranken
  Ook in alcoholische versnaperingen is ijs perfect toe te passen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verfrissende scroppino? Maar natuurlijk zijn er nog veel meer opties! Onze specialisten laten het je graag zien én proeven.

Waar?

In ons inspiratiecentrum in Almere!

 

Wanneer?

Je bent van harte welkom op maandag 27 maart. We hebben twee starttijden, om 13:00 of om 15:00. Inlopen kan een half uur voor de starttijd.

 

 

Ik heb eenvraag