Jean Lefort Chablis

Jean Lefort Chablis

17,40 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Jean Lefort Chablis
Merk
Wijnhuis
Jean Lefort
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891318
Frankrijk - Bourgogne
Chardonnay
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Elegant
Soepel
Rond
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Jean Lefort is een prachtig wijndomein waar traditie, innovatie en passie samenkomen om wijnen van ongeëvenaarde pracht te creëren. Al eeuwenlang wordt Domaine Lefort met liefde en toewijding doorgegeven van generatie op generatie. Wat dit domein onderscheidt, is hun gedurfde streven naar innovatie binnen de grenzen van de traditionele wijnbouw. Met een team van gepassioneerde wijnmakers die voortdurend experimenteren en nieuwe technieken verkennen, komen er unieke en opmerkelijke wijnen tot stand. Door heel de Bougogne zijn de wijngaarden van Lefort te vinden. Ook in de Chablis wordt door dit huis een prachtige wijn gemaakt. Veel chardonnay wijnen rijpen op eikenhouten vaten, chablis niet. Doordat de wijn niet in contact komt met hout blijft juist de karakteristieke smaak over. Proef de zee en citrus in deze droge witte wijn met relatief hoge zuurgraad. Heerlijk fris, mineralen en prachtige tonen van citrus. Verder in de neus, gek genoeg, natte stenen. In de smaak mooie witte bloemen en peer.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag