Jonathans Bieterbal Vegetarische Snack 30 Gr

Jonathans Bieterbal Vegetarische Snack 30 Gr

20,52 per stuk
46 150 03c.jpg
46 150 03b.jpg
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Eerst mogelijke leverdatum 10-04-2024
Dit artikel wordt voor jou besteld. Bij de eerst volgende bestelling wordt dit artikel meegeleverd.
Jonathans Bieterbal Vegetarische Snack 30 Gr is te bestellen in veelvoud van 1
Jonathans Bieterbal Vegetarische Snack 30 Gr
Merk
Wijnhuis
Jonathans
Verkoopeenheid
Doos 45 Stuks
Productnummer
4615003
Alcoholpercentage: 0,0%
Diepvries
Gluten
Productomschrijving Wijnomschrijving
Als alternatief voor de traditionele bitterbal, ontwikkelde chefkok Jonathan Karpathios, een vegetarische snack: de Bieterbal. De Bieterbal is een bitterbal, op basis van biet. Wanneer u deze lekkernij besteld in de horeca dan is de kans groot dat 'ie feestelijk wordt gepresenteerd met een prikkertje in de vorm van bietenblaadjes en heerlijke saus. Geen feest compleet zonder de Bieterbal! Groente in de hoofdrol. Een mooie trend die je steeds vaker ziet. Jonathan Karpathios begon hier 10 jaar geleden al mee en was een van de pioniers in Nederland. In zijn restaurant Vork en Mes stond jarenlang een bijzondere snack op de kaart: de Bieterbal. Een bitterbal die net zo lekker is als de traditionele variant, maar wel veel beter voor de wereld: veganistisch en zonder kunstmatige toevoegingen. Hij besloot deze snack op de markt te brengen en won daarmee de Karel de Vos award voor zijn gastvrije en duurzame bijdrage in het vak.
Ingrediënten

Bietensap (water, zout, geblancheerde bieten) 70% bieten*, TARWEBLOEM, plantaardige olië* ( palm-, raap- en kokosolie in wisselende verhouding), edelgist, ui*, knoflook*, lavas*, sinaasappelschil*, specerijen, zout, gist. * = van biologische oorsprong

Allergenen
  • Gluten
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie724 kJ / 173 kcal
Vetten5,7 g
waarvan verzadigde vetzuren3,4 g
Koolhydraten23,6 g
waarvan suikers5,5 g
Eiwitten4,9 g
Zout0,7 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag