Karvan Cevitam Cassis Original

Karvan Cevitam Cassis Original

4,80 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Karvan Cevitam Cassis Original
Merk
Wijnhuis
Karvan Cevitam
Verkoopeenheid
Fles 600 Milliliter
Productnummer
0282541
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Met de cassis limonadesiroop van Karvan Cévitam maak je in een handomdraai een lekkere dorstlesser met wel 75% fruit! Voor heerlijk fruitig water met de smaak van zwarte bes meng je 1 deel siroop op 9 delen water. Laat je fantasie de vrije loop door deze siroop te mengen met bruiswater voor je eigen limo met een twist of voeg een klein scheutje siroop toe aan je favoriete mocktail, lekker voor bij de zomerse BBQ! Karvan Cévitam bevat geen kleurstoffen-, en kunstmatige smaakstoffen. Bovendien is het een bron van vitamine C. Nu met 100% natuurlijke smaak! Gecreëerd door de siroopmakers van Karvan Cévitam. Met de cassis limonadesiroop van Karvan Cévitam maak je in een handomdraai een lekkere dorstlesser met wel 75% fruit! Voor heerlijk fruitig water met de smaak van zwarte bes meng je 1 deel siroop op 9 delen water. Laat je fantasie de vrije loop door deze siroop te mengen met bruiswater voor je eigen limo met een twist of voeg een klein scheutje siroop toe aan je favoriete mocktail, lekker voor bij de zomerse BBQ! Karvan Cévitam bevat geen kleurstoffen-, en kunstmatige smaakstoffen. Bovendien is het een bron van vitamine C. Nu met 100% natuurlijke smaak! 1 fles maakt tot wel 6 liter limonade (30 glazen). -100% natuurlijke smaak -75% fruit -Bron van vitamine C -Geen kleur-, en kunstmatige smaakstoffen -30 glazen limonade per fles Gecreëerd door de siroopmakers van Karvan Cévitam.
Ingrediënten

Ingrediënten: Sap uit vruchtensapconcentraat 75% (appel, zwarte bes 10%, vlierbes), suiker, voedingszuur (citroenzuur), natuurlijke aroma's, vitamine C, zwarte wortelconcentraat, appelextract, conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat)

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie971 kJ
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers55 g
Eiwitten0 g
Zout0,02 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag