Knorr Primerba Basilicum (Vegan)

Knorr Primerba Basilicum (Vegan)

15,39 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Knorr Primerba Basilicum (Vegan)
Merk
Wijnhuis
Knorr
Verkoopeenheid
Pot 340 Gram
Productnummer
2131605
Alcoholpercentage: 0,0%
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Knorr Primerba Basilicum bevat kruiden in plantaardige olie en is een slim alternatief voor verse of gedroogde kruiden. De kruiden worden volgens een procedé verwerkt waarbij het aroma en de smaak van de kruiden behouden blijven. Deze smaakmaker, gemaakt van basilicum in olie, is lekker in dressings, soepen, sauzen of marinades. Gebruik het product daarnaast bij het bereiden van tomatengerechten, schaaldieren, vis, lamsvlees, schapenvlees, varkensvlees en salades. Kortom: toepasbaar in zowel warme als koude gerechten. De kruidenolie is glutenvrij, lactosevrij en geschikt voor een vegetarische en veganistische voeding. Het product is sterk geconcentreerd en dus zuinig in gebruik. De verpakking zorgt ervoor dat het product zijn constante hoge kwaliteit behoudt. Knorr Primerba Basilicum is verpakt in een pot van 340 gram. Ook verkrijgbaar in een pot van 700 gram en in meerdere smaakvarianten.
Ingrediënten

Zonnebloemolie 39,2%, basilicum¹ 35,8%, zout, smaakversterker (E621), suiker, volledig geharde raapzaadolie 2,1%, stabilisator (E509). Geschikt voor veganisten. ¹Duurzaam geteelde ingrediënten.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1763 kJ / 421 kcal
Vetten42 g
waarvan verzadigde vetzuren6,7 g
Koolhydraten4,2 g
waarvan suikers3,9 g
Eiwitten8,2 g
Zout12,1 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag