Knorr Primerba Pesto (Vegan)

Knorr Primerba Pesto (Vegan)

15,39 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Knorr Primerba Pesto (Vegan)
Merk
Wijnhuis
Knorr
Verkoopeenheid
Pot 340 Gram
Productnummer
2131671
Alcoholpercentage: 0,0%
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Knorr Primerba Pesto bevat kruiden in plantaardige olie en is daardoor een slim alternatief voor verse of gedroogde kruiden. De kruiden worden volgens een procédé verwerkt waarbij het aroma en de smaak van de kruiden behouden blijven. Deze pesto is gemaakt van basilicum, knoflook en pijnboompitten. Lekker in dressings, soepen, sauzen of marinades, maar ook in verscheidene bereidingen met groenten, vlees of vis. De kruidenolie is toepasbaar in zowel warme als koude gerechten en is glutenvrij, lactosevrij en geschikt voor een vegetarische en veganistische voeding. Het product is sterk geconcentreerd en dus zuinig in gebruik. De verpakking zorgt ervoor dat het product zijn constante hoge kwaliteit behoudt. Knorr Primerba Pesto is verpakt in een pot van 340 gram. Ook verkrijgbaar in een pot van 700 gram en in meerdere varianten.
Ingrediënten

Zonnebloemolie 32%, basilicum 21%, extra olijfolie van de eerste persing 13%, pijnboompitten 7,8%, zout, smaakversterker (E621), knoflook 4,7%, volledig geharde raapzaadolie 3,5%, suiker, stabilisator (E509), antioxidant (E306). Kan sporen van noten bevatten. Geschikt voor veganisten.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie2212 kJ / 529 kcal
Vetten53 g
waarvan verzadigde vetzuren9,7 g
Koolhydraten7,4 g
waarvan suikers4,9 g
Eiwitten7,3 g
Zout8,3 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag