Knorr Professional Witte Basis Soep (50 Lt)

Knorr Professional Witte Basis Soep (50 Lt)

27,59 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Knorr Professional Witte Basis Soep (50 Lt)
Merk
Wijnhuis
Knorr Professional
Verkoopeenheid
Emmer 3000 Gram
Productnummer
2308486
Alcoholpercentage: 0,0%
Gluten
Melk
Selderij
Productomschrijving Wijnomschrijving
Knorr Professional Witte Basissoep heeft een romige, neutrale smaak. Deze soep uit het voordeel assortiment is te gebruiken als smaakmaker en binder. Het poeder is een goede basis voor een lekkere soep en biedt ruimte voor eigen creativiteit. Deze soep heeft een milde smaak en is geschikt voor een vegetarisch voedingspatroon. Het product is verpakt in een emmer van 3 kg en heeft een opbrengst van 50 liter. Het Knorr Professional- assortiment biedt een brede range aan klassieke- en wereldse soepen.
Ingrediënten

Ingrediënten: TARWEBLOEM, aardappelzetmeel, palmvet, zout, maltodextrine, smaakversterker (E621), aroma's (aroma's, smaakversterkers (E621, E631, E627)), LACTOSE, stabilisator (E450), MELKEIWITTEN, gistextract, specerijen (kurkuma, SELDERIJZAAD), kleurstof (E150c). Kan andere glutenbevattende granen, ei, mosterd en soja bevatten. Geschikt voor vegetariërs.

Allergenen
  • Gluten
  • Melk
  • Selderij
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie110 kJ
Vetten1,3 g
waarvan verzadigde vetzuren0,9 g
Koolhydraten3,1 g
waarvan suikers0,5 g
Eiwitten0,5 g
Zout0,6 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag