Koppert Cress Affilla Single Eps-K

Koppert Cress Affilla Single Eps-K

1,91 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Bestellen voor 06:30: > op maandag levering woensdag > op dinsdag levering donderdag > op woensdag levering vrijdag > op donderdag levering zaterdag > op vrijdag levering maandag > op zaterdag levering dinsdag.
Koppert Cress Affilla Single Eps-K
Merk
Wijnhuis
Koppert Cress
Verkoopeenheid
Bak 1 Stuks
Productnummer
4851061
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Streekproducten
Productomschrijving Wijnomschrijving
Affilla Cress® is de Koppert Cress merknaam voor een eetbare plant. Affilla Cress kenmerkt zich door haar onderscheidende en decoratieve vorm. Affilla Cress is familie van de suikererwt, dat maakt het product goed inzetbaar als erwt-vervanger in gerechten. Affilla Cress® Smaak en toepassing Affilla® Cress kenmerkt zich door de zeer onderscheidende en decoratieve vorm. Affilla Cress is familie van de suikererwt, dat maakt het product goed inzetbaar als erwtvervanger in gerechten. Door de zoete smaak van het product combineert het onder andere goed met bittere, fris zure gerechten. De Affilla Cress is inzetbaar in koude en warme gerechten, of in salades waarin de smaak als erwt tot zijn recht komt. Oorsprong De topjes van deze plant zijn zeer populair in Zuidoost Azië. Het wordt door de Chinezen ‘HE LAN DOU’ genoemd, (spreek uit: Ghelandou) dat zoveel als ‘HOLLANDS’ betekent. De microbiologische waarde van onze producten is een variabele en daarom niet direct vast te stellen. Wanneer u de waarde van een product wilt weten kunt u altijd contact met ons opnemen: info@koppertcress.com
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie 51 kcal
Vetten1 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten12 g
waarvan suikers0 g
Eiwitten10 g
Zout0 g
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag