Koppert Cress Algenpoeder Specialties

Koppert Cress Algenpoeder Specialties

22,25 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Vers bonus
Bestellen voor 06:30: > op maandag levering woensdag > op dinsdag levering donderdag > op woensdag levering vrijdag > op donderdag levering zaterdag > op vrijdag levering maandag > op zaterdag levering dinsdag.
Koppert Cress Algenpoeder Specialties
Merk
Wijnhuis
Koppert Cress
Verkoopeenheid
Schaal 180 Gram
Productnummer
4850021
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Productomschrijving Wijnomschrijving
100% Algen Smaak en toepassing 100% Algen Vlokken en Poeder zijn bijzonder geschikt om aan diverse gerechten kleur en smaak toe te voegen. Afhankelijk van het hoofdingrediënt, voegen ze een ziltige subtiele vissmaak toe. Maar in combinatie met witte chocolade juist een zoetig accent. De typisch groene kleur en het mondgevoel maken de twee 100% Algen producten een unieke aanwinst in de keuken. Oorsprong Deze algen zijn een zeer krachtige bron van chlorophyl (bladgroen) en bevatten een hoog gehalte (>60%) aan eiwitten, vitamines, spoorelementen en Omega 3 vetzuren. Algen kunnen een belangrijke en duurzame vervanger worden van dierlijk eiwit. Ook wordt beweerd dat algen helpen om het lichaam te reinigen, extra energie leveren en het immuunsysteem ondersteunen.
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1710 kJ / 409 kcal
Vetten8,58 g
waarvan verzadigde vetzuren2,94 g
Koolhydraten33,16 g
waarvan suikers7,6 g
Eiwitten36,3 g
Zout0,965 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag