Koppert Cress Limoen Cress Solitair

Koppert Cress Limoen Cress Solitair

20,46 per stuk
48 515 24.jpg
48 515 24a.jpg
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Bestellen voor 06:30: > op maandag levering woensdag > op dinsdag levering donderdag > op woensdag levering vrijdag > op donderdag levering zaterdag > op vrijdag levering maandag > op zaterdag levering dinsdag.
Koppert Cress Limoen Cress Solitair
Merk
Wijnhuis
Koppert Cress
Verkoopeenheid
Doos 16 Stuks
Productnummer
4851524
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Streekproducten
Productomschrijving Wijnomschrijving
Limon Cress Smaak en toepassing Limon Cress heeft een heerlijke limoengeur en -smaak. Voor de fijnproever zijn er ook tonen van anijs te herkennen. De smaak van Limoen komt goed tot zijn recht in desserts. Maar denk ook aan het frisse van de cress in fruit en alcoholische cocktails. De anijs tonen van de Limon Cress komen het beste tot uiting in combinaties met schaal- en schelpdieren. Oorsprong De basilicumfamilie telt wel 150 verschillende soorten, die zich zowel in uiterlijk als in smaak onderscheiden. De Limon Cress is een welkome aanvulling op het bestaande assortiment. De microbiologische waarde van onze producten is een variabele en daarom niet direct vast te stellen. Wanneer u de waarde van een product wilt weten kunt u altijd contact met ons opnemen: info@koppertcress.com
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie 40 kcal
Vetten0,51 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Eiwitten3,1 g
Zout0 g
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag