Koppert Cress Shiso Atsina Single Eps-K

Koppert Cress Shiso Atsina Single Eps-K

2,06 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Bestellen voor 06:30: > op maandag levering woensdag > op dinsdag levering donderdag > op woensdag levering vrijdag > op donderdag levering zaterdag > op vrijdag levering maandag > op zaterdag levering dinsdag.
Koppert Cress Shiso Atsina Single Eps-K
Merk
Wijnhuis
Koppert Cress
Verkoopeenheid
Bak 1 Stuks
Productnummer
4851079
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Streekproducten
Productomschrijving Wijnomschrijving
Atsina® Cress Smaak en toepassing Atsina® Cress heeft een zoete anijssmaak. Deze smaak is vanzelfsprekend goed te combineren met zoete gerechten. De smaak komt goed tot zijn recht in dessert met (witte) chocolade. Echter leent Atsina® Cress zich door de venkeltonen ook erg goed voor een combinatie met milde vissoorten zoals, zeebaars, kabeljauwheilbot en zeewolf. Oorsprong Atsina® Cress is genoemd naar een indianenstam in Noord Amerika. Deze gebruikte de bladeren van de plant voor het maken van een warme drank, die hielp bij problemen met de luchtwegen (hier is echter geen wetenschappelijk bewijs voor) en en bovenal nog lekker zoet smaakte ook. De microbiologische waarde van onze producten is een variabele en daarom niet direct vast te stellen. Wanneer u de waarde van een product wilt weten kunt u altijd contact met ons opnemen: info@koppertcress.com
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag