Koppert Cress Shiso Purple Single Eps-K

Koppert Cress Shiso Purple Single Eps-K

1,88 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Bestellen voor 06:30: > op maandag levering woensdag > op dinsdag levering donderdag > op woensdag levering vrijdag > op donderdag levering zaterdag > op vrijdag levering maandag > op zaterdag levering dinsdag.
Koppert Cress Shiso Purple Single Eps-K
Merk
Wijnhuis
Koppert Cress
Verkoopeenheid
Bak 1 Stuks
Productnummer
4856681
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Streekproducten
Productomschrijving Wijnomschrijving
Shiso® Leaves Purple Smaak en toepassing Shiso® is de Koppert Cress merknaam voor een eetbaar blad. Shiso® Leaves Purple worden vaak in speciaal tempurabeslag gedoopt en gefrituurd. Fraai en lekker! Een variant hierop is het gewoon frituren als decoratie. Shiso Leaves kunnen ook gecombineerd worden met wild, paddenstoelen of diverse vissoorten. Het blad heeft een krachtige, kruidige smaak. Dit geeft met name in de herfst een echt herfstblad ter decoratie bij bijvoorbeeld een wildgerecht. Oorsprong Dit zeer fraaie rode blad werd vroeger geïmporteerd vanuit Azië. Echter, door de grote hoeveelheid pesticiden die daar nodig waren om de teelt goed te doen, werd het product niet meer importeerbaar in Europa. Op speciaal verzoek hebben wij deze teelt aangepakt en nu telen wij de blaadjes jaarrond in de kas. Wij beschermen de planten tegen insecten met andere insecten. De markante bladeren hebben een heel sterke smaak. Ze zijn goed te gebruiken als decoratie en de mooie vorm leent zich voor meerdere creatieve toepassingen. De microbiologische waarde van onze producten is een variabele en daarom niet direct vast te stellen. Wanneer u de waarde van een product wilt weten kunt u altijd contact met ons opnemen: info@koppertcress.com
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie 35 kcal
Vetten0,1 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten5,5 g
waarvan suikers0 g
Eiwitten3,8 g
Zout0 g
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag