Koppert Cress Shiso Salad Pea Specialties Eps-K

Koppert Cress Shiso Salad Pea Specialties Eps-K

13,20 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Bestellen voor 06:30: > op maandag levering woensdag > op dinsdag levering donderdag > op woensdag levering vrijdag > op donderdag levering zaterdag > op vrijdag levering maandag > op zaterdag levering dinsdag.
Koppert Cress Shiso Salad Pea Specialties Eps-K
Merk
Wijnhuis
Koppert Cress
Verkoopeenheid
Bak 110 Gram
Productnummer
4850914
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Streekproducten
Productomschrijving Wijnomschrijving
Salad Pea Smaak en toepassing Salad Pea heeft een subtiele smaak van verse doperwten, met een zoete, nootachtige nasmaak en knapperige bite. Het kan zowel bij warme als koude gerechten gebruikt worden, in salades, als ingrediënt of als garnering. Salad Pea kan zowel in z’n geheel als in delen worden gebruikt. Oorsprong Salad Pea is het resultaat van traditioneel veredelingwerk, met meer blad dan aan een normale erwtenplant. In China zijn erwtenscheuten in het voorjaar de eerste verse groenten die beschikbaar zijn. Bij de eerste warme zonnestralen, kiemen de zaden die op de vensterbank zijn gezet en geven zo echt het gevoel van het voorjaar. Microbiologische waarde De microbiologische waarde van onze producten is een variabele en daarom niet direct vast te stellen. Wanneer u de waarde van een product wilt weten kunt u altijd contact met ons opnemen: info@koppertcress.com
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag