Koppert Cress Shiso Tahoon Single Eps-K

Koppert Cress Shiso Tahoon Single Eps-K

1,98 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Bestellen voor 06:30: > op maandag levering woensdag > op dinsdag levering donderdag > op woensdag levering vrijdag > op donderdag levering zaterdag > op vrijdag levering maandag > op zaterdag levering dinsdag.
Koppert Cress Shiso Tahoon Single Eps-K
Merk
Wijnhuis
Koppert Cress
Verkoopeenheid
Bak 1 Stuks
Productnummer
4851160
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Streekproducten
Productomschrijving Wijnomschrijving
Tahoon® Cress is de Koppert Cress merknaam voor een eetbare plant. De zaden van deze cress hebben een sterke beukenotensmaak, deze smaak komt ook terug in de Tahoon Cress zelf. De smaak blijft lang hangen. Tahoon Cress is goed te combineren met wild, kazen of in een notensalade. Tahoon® Cress Smaak en toepassing De zaden van de Tahoon® Cress hebben een sterke beukennoten smaak. De geur doet je denken aan de herfst, de markante smaak blijft lang hangen. Tahoon Cress is goed te combineren met wild, kazen of in een noten salade. Buiten het wild seizoen is Tahoon Cress in combinatie met tapenade, olie en sauzen een aanrader. Verwarming van de cress geeft een hele goede smaakoverdracht. Oorsprong Tahoon® Cress is de kiem van een boom die in de Himalaya voorkomt. In het vroege voorjaar zoeken de vrouwen onder de bomen de pas gekiemde zaden van deze boom. De jonge kiempjes worden dan verwerkt in gerechten. Microbiologische waarde De microbiologische waarde van onze producten is een variabele en daarom niet direct vast te stellen. Wanneer u de waarde van een product wilt weten kunt u altijd contact met ons opnemen: info@koppertcress.com
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag