Koppert Cress Whatznew Mix Solitair

Koppert Cress Whatznew Mix Solitair

22,85 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Vers bonus
Koppert Cress Whatznew Mix Solitair
Merk
Wijnhuis
Koppert Cress
Verkoopeenheid
Doos 16 Stuks
Productnummer
4852720
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Streekproducten
Productomschrijving Wijnomschrijving
WhatZnew Mix Smaak en toepassing De WhatZnew Mix is een speciale mix van de nieuwste cressen. Daarom wijzigt de samenstelling van de mix zodra een nieuwe cress geïntroduceerd wordt. Momenteel bestaat de mix uit: Kikuna Cress, met een smaak die neigt naar wortel of selderij; Persinette Cress, een heel jonge peterselievariant. Beide laten zich probleemloos combineren met talloze gerechten. Red Mustard Cress is een decoratieve rode variant van de uiterst populaire Mustard Cress. Aclla Cress een frisse cress met een lichte citrus/sinaasappelsmaak. Oorsprong WhatZnew Mix is speciaal ontwikkeld om nieuwe cressen ook toegankelijk te maken voor gespecialiseerde restaurants en kleingebruikers. Het is een antwoord op de vraag naar beschikbaarheid en bestelgemak. Met de WhatZnew Mix is het niet meer nodig om grote hoeveelheden te bestellen, waardoor men altijd kan beschikken over vers product. De microbiologische waarde van onze producten is een variabele en daarom niet direct vast te stellen. Wanneer u de waarde van een product wilt weten kunt u altijd contact met ons opnemen: info@koppertcress.com
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag