Laurent Perrachon Saint Veran Vieilles Vignes

Laurent Perrachon Saint Veran Vieilles Vignes

12,47 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Laurent Perrachon Saint Veran Vieilles Vignes
Merk
Wijnhuis
Laurent Perrachon
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0810102
Frankrijk - Bourgogne
Chardonnay
Alcoholpercentage: 13,0%
Fris
Fruitig
Elegant
Zacht
Productomschrijving Wijnomschrijving
"De druiven komen uit wijngaarden met een gemiddelde leeftijd van 45 jaar oud. De bodem bestaat uit kalksteen en stevige klei uit het Jura-tijdperk. De wijngaarden zijn oostelijk gelegen en bevinden zich in de omgeving van het dorp Davayé. De oogst gebeurt met de hand en de druiventrossen worden in de wijngaard gesorteerd op de sorteertafel. Het druivensap ondergaat een lang fermentatie proces op een lage temperatuur van 15 - 18 graden Celcius. De wijn ondergaat een volledig malolactische vergisting. Na de fermentatie wordt de wijn gedurende 10 maanden opgevoed in RVS tanks. De kleur is helder geel. De geur wordt gedomineerd door een sterke steenachtige mineraliteit met een ziltige toets. Deze fascinerende, frisse en florale wijn heeft een aangename aanhoudende droge smaak van steenfruit, geroosterde amandelen en fijne specerijen. De wijn is in balans en geeft veel drinkplezier. "
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag