Levo Ravigottesaus 3 Liter Glutenvrij

Levo Ravigottesaus 3 Liter Glutenvrij

31,13 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Levo Ravigottesaus 3 Liter Glutenvrij
Merk
Wijnhuis
Levo
Verkoopeenheid
Doos 3 Zak
Productnummer
2310902
Alcoholpercentage: 0,0%
Vegetarisch
Ei
Mosterd
Productomschrijving Wijnomschrijving
De ravigottesaus van Levo is lekker fris en fruitig van smaak. Het is de ideale saus om te serveren bij vis en vlees gerechten. Net als de andere sauzen van Levo is de ravigottesaus glutenvrij en lactosevrij. De saus wordt afgevuld in zakken van 3 liter ten behoeve van de Levo sausdispenser. In één doos zitten drie zakken van 3 liter. • Lekker fris en fruitig van smaak • Heerlijk bij vis en vlees gerechten • Glutenvrij • Lactosevrij
Ingrediënten

Water, raapolie, groenten (augurken, zilveruien, kappertjes), suiker, SCHARRELEIGEEL, gemodificeerd maiszetmeel, MOSTERD (water, MOSTERDZAAD, azijn, zout, specerijen), azijn, zout, kruiden en specerijen, voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), verdikkingsmiddelen (guarpitmeel, xanthaangom), aroma, anti-oxidant (EDTA)

Allergenen
  • Ei
  • Mosterd
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1343 kJ / 319 kcal
Vetten29 g
waarvan verzadigde vetzuren2,2 g
Koolhydraten14 g
waarvan suikers10,7 g
Eiwitten1 g
Zout1,7 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag