Lipton Ice Tea Peach No Bub.33Cl.

Lipton Ice Tea Peach No Bub.33Cl.

18,55 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Lipton Ice Tea Peach No Bub.33Cl.
Merk
Wijnhuis
Lipton
Verkoopeenheid
Tray 24 Blik
Productnummer
0261579
Alcoholpercentage: 0,0%
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
Over het product Lipton Ice Tea Peach is een heerlijk verfrissende koolzuurvrije frisdrank met perziksmaak, geschikt voor elk moment van de dag. Lipton Ice Tea Peach is gemaakt op basis van thee. De combinatie van thee en perzik geven deze drank een frisse en milde smaak. Alle Lipton Ice Tea is laag in calorieën en daarmee een verantwoorde verwennerij voor tussendoor. Of het nu voor na je zware work-out is, voor onderweg of als je gewoon even zin hebt in een momentje rust. Met de dranken van Lipton verfris je niet alleen je lichaam, maar ook je hoofd. Daarnaast bevat Lipton Ice Tea Peach geen conserveermiddelen, kleurstoffen of kunstmatige zoetstoffen en zijn er verschillende varianten in verpakking en smaak te koop. Zo kun je deze blikjes Lipton Ice Tea Lemon delen met anderen, een petfles kopen voor je vriendin, of een grote fles houden voor jezelf. Wij gebruiken 100% Rainforest Alliance gecertificeerde thee voor alle Lipton Ice Tea. Dit houdt in dat alle thee die wij gebruiken afkomstig is van theeplantages waar wordt gewerkt met oog voor mens & milieu. Lipton Ice Tea bevat thee-extract waardoor een licht bezinksel mogelijk is. Benieuwd naar de andere smaken van Lipton? Lipton Ice Tea is ook verkrijgbaar in de smaak Lemon.
Ingrediënten

Water, suiker, fructose, voedingszuren (citroenzuur, appelzuur), zwarte thee-extract(1) (0,12%), perziksap uit geconcentreerd sap (0,1%), zuurteregelaar (trinatriumcitraat), aroma's, antioxidant (ascorbinezuur), zoetstof (steviolglycosiden van Stevia). (1)Rainforest Alliance gecertificeerd. More information on ra.org.

Allergenen
  • Zwavel
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie82 kJ / 19 kcal
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten4,6 g
waarvan suikers4,5 g
Eiwitten0 g
Zout0,03 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag