Luc Pirlet 2019 Pinot Noir Rose Frankrijk

Luc Pirlet 2019 Pinot Noir Rose Frankrijk

5,39 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Luc Pirlet 2019 Pinot Noir Rose Frankrijk
Merk
Luc Pirlet
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840018
Productomschrijving
De Syrah Rosé Classique heeft een zeer lichte kleur roze. De wijn is heerlijk fris en laat zich kenmerken door jong en klein rood fruit. "Rose´ de saigne´e". De fermentatie wordt opgestart zoals voor een rode wijn. Het sap blijft gedurende een korte periode in contact met de schil en krijgt een lichte kleur. Vervolgens wordt de kraan van de kuip geopend en worden sap en schil gescheiden. De alcoholische gisting verloopt verder op lage temperatuur en de malo-lactische gisting wordt vermeden ten einde een maximale frai^cheur te behouden. Na een korte lagering wordt de wijn in het voorjaar gebotteld. Vlot wegdrinkende en verfrissende rose´. Heerlijk als aperitief op een zonnig terras. Of gewoon ongecompliceerd bij een zomers buffet.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag