Lunear Medium Sherry

Lunear Medium Sherry

6,55 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Lunear Medium Sherry
Merk
Wijnhuis
Lunear
Verkoopeenheid
Fles 500 Milliliter
Productnummer
0900010
Spanje - Jerez
Palomino Pedro Ximinez
Alcoholpercentage: 15,0%
Fruitig
Soepel
Rond
Droog
Duurzaam
Productomschrijving Wijnomschrijving
Medium Sherry is een blend van Fino met Pedro Ximénez (ook wel bekend als PX). Hij is zoet en amberkleurig met een nootachtige smaak. Deze versterkte wijn heeft een alcoholpercentage van 15%. De Pedro Rodriguez & Hijos Medium Sherry wordt gemaakt van palomino- en pedro ximénez-druiven. Je proeft karamel, honing, kaneel, kruidnagel en gedroogde vijgen. Drink hem licht gekoeld of on the rocks als aperitief of na een goede maaltijd bij blauwe kaas of een dessert met hazelnoten. Pedro Rodriguez e Hijos is een familiebedrijf dat sinds 1821 met hart en ziel Sherry produceert in Sanlúcar de Barrameda. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot één van de belangrijkste wijnbedrijven in de streek, met 500 hectare eigen wijngaarden in het zogenaamde "Jerez Superior" district en met in totaal 16 bovengrondse wijnkelders (Bodegas) ingebed in dit Andalusische kustplaatsje. Sommige van deze Bodegas zijn eeuwenoud en zijn zo ontworpen en gepositioneerd dat ze de ideale plek zijn voor de jarenlange rijping van de Sherry's.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag