Marcel Hugg Riesling Reserve Saint Jean

Marcel Hugg Riesling Reserve Saint Jean

7,54 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Marcel Hugg Riesling Reserve Saint Jean
Merk
Wijnhuis
Marcel Hugg
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0870164
Frankrijk - Elzas
Riesling
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Levendig
Droog
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Dit in het oude Middeleeuwse stadje Bergheim gelegen wijnhuis maakt al sinds 1760 volgens familietraditie hele verfijnde en uitnodigende Alsace-wijnen van alle hier voorkomende druivenvariëteiten. De 25 ha. aan wijngaarden staan aangeplant op de heuvels en genieten volop van de vele zonuren en de voor wijnbouw zeer geschikte bodem. De wijnen worden nog steeds op dezelfde traditionele wijze gemaakt, maar met de modernste apparatuur gevinifieerd om zo zuiver mogelijke wijnen te verkrijgen en zo veel mogelijk aroma's te behouden. Gereputeerd wijnhuis met maar één doel: kwaliteit! De Riesling Reserve van Marcel Hugg is elegant en verfijnd met aromatische toetsen van citrus en witte bloemen. Een verfrissende wijn met levendige zuren en een rijke finale.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag