Mc.Chouffe 33Cl

Mc.Chouffe 33Cl

43,90 per stuk
01 900 59.jpg
01 900 59.jpg
01 900 59b.jpg
01 900 59a.jpg
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Eerst mogelijke leverdatum 03-04-2024
Dit artikel wordt voor jou besteld. Bij de eerst volgende bestelling wordt dit artikel meegeleverd.
Mc.Chouffe 33Cl is te bestellen in veelvoud van 1
Mc.Chouffe 33Cl
Merk
Wijnhuis
Mc.Chouffe
Verkoopeenheid
Krat 24 Fles
Productnummer
0190059
België
Alcoholpercentage: 8,0%
Krachtig
Vol
Rijk
Gluten
Productomschrijving Wijnomschrijving
De karaktervolle Mc CHOUFFE valt overal ter wereld in de smaak bij liefhebbers van bruin bier. De karakteristieke smaak, de donkere kleur met robijnrode weerschijn en de smeuïge, fijne schuimparels maken er een uniek bier van. Mc CHOUFFE onderscheidt zich verder door de geuren van anijs en zoethout, subliem aangevuld door een duidelijke toets van karamel. De stoere Mc CHOUFFE blijft verbazend zacht. Er komen heerlijk fruitige toetsen naar boven (met name peer), met in de nasmaak iets van bitterheid. Net als LA CHOUFFE, bevat Mc CHOUFFE 8 % alcohol. Toch is het bier net zo luchtig als de blonde grote zus.
Ingrediënten

Ingrediënten: Water, GERSTEMOUT, invertsuikerstroop, hop, gist.

Allergenen
  • Gluten
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag