Alsa

Snel, Simpel, Smakelijk!
Eenvoudig zelf een creatief dessert serveren? Alsa is dé partner voor professional in de keuken als het gaat om desserts. Met het Alsa assortiment heb je een gevarieerde dessertkaart en kun je jouw dessert naar eigen smaak verfijnen.

 

In een handomdraai
De dessertproducten van Alsa maken het waar om eenvoudig en kostenefficiënt een eigen creatie te maken. Een breed assortiment van liquide desserts, mixen voor dessert, sauzen en toppings. Met de producten van Alsa is je dessert in een handomdraai klaar en kun je eindeloos variëren. Maak een eenvoudige smakelijke mousse, een grand dessert, of combineer met smaken en structuren.

Met de producten van Alsa is je dessert in een handomdraai klaar en kun je eindeloos variëren.

De perfecte afsluiter
De mousses en crèmes zijn heerlijke mixen voor het creëren van een luchtige desserts met een smeuïge structuur. Onze vloeibare desserts zijn, naast lekker ook een ideale oplossing als nagerecht bij grotere gezelschappen of bij gebrek aan tijd.

 

Eenvoudige twist
Geef ijs, je dessert of taart een extra twist door het gebruik van Alsa topping. Kwalitatieve dessert-toppings, met een zoete en volle smaak. Of gebruik de vloeibare sauzen van Alsa. Romig van smaak en een ideale begeleider bij desserts, gebruiksklaar en zowel warm als koud te serveren.

Producten van Alsa

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag