Altoni - Per Lo Chef

Altoni maakt met passie en fierheid verse pasta sinds 1993. In het oude atelier aan de Pothoekstraat in Antwerpen startte Toni, een Italiaan met een hart voor de Italiaanse keuken, met het bereiden van artisanale verse pasta voor de lokale restaurants. In 1999 nam de huidige bedrijfsleider het pasta-atelier over en verhuisde het naar een nieuwe locatie in Schoten. De verse pasta viel zodanig in de smaak dat het bedrijf snel groeide tot de onderneming zoals zij nu bekend staat bij haar klanten.

 

Door de nauwe band met de Chef en continu te innoveren slaagt Altoni erin een breed én kwalitatief assortiment aan te bieden. Verse pasta en sauzen zoals de Chef ze zelf zou maken, zodat hij zich kan focussen op de creativiteit binnen zijn gerechten.

Onze ingrediënten

Een lekkere pasta maken, start met de selectie van de meest hoogwaardige grondstoffen. Zo worden al onze verse lintpasta’s vervaardigd uit Italiaanse “KRONOS” durum tarwe, die ervoor zorgt dat de pasta tijdens het koken zijn vastheid niet verliest. De meer speciale gevulde pasta’s worden gemaakt met de fijnste tarwe van de Altamura-regio. Deze wordt beschouwd als de beste in de wereld als het gaat over bloem en harde tarwe.

 

Naast de pasta worden ook de verse vullingen bereid met de fijnste Italiaanse ingrediënten. Stuk voor stuk heerlijke smaakmakers die de kwaliteit van onze verse gevulde pasta bepalen.

Ons gamma smaakvolle sauzen is bereid met respect voor traditie. De Italiaanse pomodori uit 'the food Valley' en de verse ingrediënten zorgen voor een pastasaus gemaakt op maat van de Chef. Alle pure ingrediënten komen van familiebedrijven waar een jarenlange vertrouwensrelatie mee werd opgebouwd. Hierdoor zijn we zeker van een constante kwaliteit.

 

 

Pure ambacht van de beste kwaliteit

Het productieproces bestaat uit verschillende factoren die allen leiden naar het maken van pasta en sauzen van een constante kwaliteit.

 

Het start met de opslag van de grondstoffen op de juiste temperatuur, vervolgens het vakmanschap van onze mensen, een constante monitoring van alle productielijnen én het juist afleveren van de producten bij de klant.

Producten van Altoni

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag