Breitsamer Honing

Al meer dan 85 jaar is Honing de grote passie van de familie Breitsamer. Inmiddels is de 3e generatie actief in dit familiebedrijf en al deze kennis, ervaring en vakmanschap garanderen een kwaliteits honing.

Honing, een cadeau van moeder natuur.

Honing is onze passie
In ons familiebedrijf draait alles om het mooie natuurproduct honing. De focus ligt op eerste klas kwaliteit en de authentieke smaak van de honing.


Onze bedrijfstraditie is gebaseerd op het leveren van kwaliteit. Daarom zijn wij onder meer ook gecertificeerd met IFS (International Food Standard). Daardoor is voor u als klant, de gehele weg van de honing, van de bij tot de honing als gereed product geheel transparant en duidelijk. Ons doel is niet om u zoveel mogelijke exotische honingsoorten aan te bieden maar wij willen er voor zorgdragen dat er altijd honing met een hoge en constante kwaliteit voor u beschikbaar is.


Honing voor ieder gebruiksmoment
Voor ieder gebruiksmoment hebben wij de juiste verpakking.
Portieverpakkingen zoals sticks voor thee en andere dranken, cups voor bij het ontbijtbuffet. Grote doseer flessen voor keuken professionals en  kleine knijpflacons om te doseren aan tafel. En uiteraard ontbreekt de klassieke glazen pot ook niet.

Duurzaamheid
Als familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring zijn de natuur en de bescherming ervan bijzonder belangrijk voor ons. Dit maakt ons werk met het natuurproduct honing in de eerste plaats mogelijk. Daarom willen wij een bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu - in Duitsland, maar ook in andere landen. Want ook wij zien het als onze taak om bijenteeltprojecten wereldwijd te ondersteunen en continu uit te bouwen.


Ons doel is om onze CO 2 -footprint stapsgewijs neutraal te maken. We ondersteunen speciale klimaatbeschermingsprojecten, die ook ter plaatse belangrijke sociale ondersteuning bieden. 
Als honingpartner vanaf het eerste begin hebben wij een langdurig partnerschap met Fairtrade en ondersteunen ook een individueel project.

Bijen, als belangrijkste bestuivende insecten, spelen een sleutelrol in goed functionerend ecosysteem. Wij ondersteunen een project waar wij jong en oud willen motiveren om hun gemeente en wijk, en daarmee hun toekomst, bij-vriendelijker te maken.

Duurzame Verpakkingen
Wij zijn in een constant proces om ook onze verpakkingen zo duurzaam mogelijk te maken. Al onze verpakkingen zijn geschikt voor recycling. Alle knijpflacons worden inmiddels voor minimaal 50% uit gerecycled PET gemaakt.

Producten van Breitsamer

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag