Bresc 
De specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten voor de foodservice markt

Inspire your passion; daar staan we voor bij Bresc. Onze liefde voor smaak is onze belangrijkste drijfveer. Als specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten richten wij ons op de Europese foodservice markt. Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van pure smaak, optimaal gebruiksgemak en constante kwaliteit. Wij laten ons daarbij inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Altijd op zoek naar nieuwe smaaksensaties, nieuwe concepten en verschillende toepassingsmogelijkheden om op meerdere niveaus de chef behulpzaam te zijn. Van enkelvoudige kruiden en knoflook tot verfijnde kruiden melanges en ready-to-use oplossingen.

Smaak begint bij de bron
Wij selecteren en kopen onze ingrediënten direct bij de bron. Onze leveranciers zijn onze partners, net als onze klanten. Wij geloven in een gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid en streven daarbij naar langdurige relaties. Een constante samenwerking om de kwaliteit te borgen en, waar mogelijk, continu te verbeteren. Iedere grondstof heeft zijn eigen natuurlijk areaal en dit respecteren we zo veel mogelijk.  Zo komt onze knoflook komt van telers uit het Shandong district (China), uit Castille-La-Mancha (Spanje) en van lokale telers uit de Beemster (Nederland).

 

Iedere streek heeft zijn eigen karakter en dat resulteert in een eigen smaakprofiel en een specifiek en onderscheidend product. Ook voor onze andere grondstoffen gaan wij naar de bron. In de beste regio’s selecteren wij onze ingrediënten bij de beste leveranciers. Of het nu gaat om groene kruiden uit de Provence (Frankijk), basilicum uit Veneto (Italië), zontomaten uit Izmir (Turkije) of olijven uit Griekenland; de smaak van het gerecht op het bord begint bij de bron. Dat proef je.  

Rijke smaken voor de BBQ & Grill
Bresc presenteert de BBQ & Grill experience: Marinades op waterbasis, glazes voor unieke smaak en glans en een fruitige salsa voor de perfecte topping. Heerlijke producten voor de horecaprofessional die actief wil zijn in (outdoor) barbecue en grill en eenvoudig wil variëren met smaak. Voor extra taste en een glanzende afwerking zijn er de glazes Soja & Zwarte Knoflook, Honing & Tijm, Pruim & Gember, Geroosterde Knoflook & Soja. Net vóór het einde van de grilltijd wordt het stuk vlees, vis of groente afgelakt met één van deze glazes. Zo kun je ideaal regenereren voor een unieke smaak en glans. Het geheel is niet af zonder een smaakvolle toevoeging.

 

De ready-to-use Mango en Habanero Salsa topt ieder gerecht af met een tropisch tintje. Deze salsa is zowel fruitig als pittig en geeft een mooi visueel effect aan elk gerecht. De BBQ & Grill smaakmakers spelen in op de huidige trend van outdoor cooking, waarbij het gehele jaar door de barbecue/grill een onmisbare beleving is in de horeca. Naast de standaard toepassingen met vis, vlees en kip is deze reeks ook perfect te combineren met groenten voor verrassende vegetarische en vegan gerechten.

Producten van Bresc

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Recepten

Ik heb eenvraag