Bud - The King of Beers

 

Bud, dat wereldwijd bekend staat als ‘The King of Beers”, is 's werelds grootste biermerk. Het begon in 1864 als droom van Adolphus Busch, toen hij samen met zijn schoonvader Eberhard Anheuser de Anheuser-busch company oprichtte. Gedreven door zijn pioniersgeest reisde hij maanden door Europa om de laatste brouwtechnieken te bestuderen. In 1876 perfectioneerde hij het Bud-recept. Vandaag de dag wordt het nog volgens dezelfde kwaliteitsnormen gebrouwen en in meer dan 85 landen gedronken.

BUD ENERGIZES YOU TO SEIZE OPPORTUNITY

100% Renewable electricity
Elk blikje, flesje en fust van Bud wordt gebrouwen met honderd procent hernieuwbare elektriciteit. Hierdoor bieden wij de consument een duurzame optie.

 

Smooth taste
De smaak van Bud wordt gekenmerkt door zijn 'smooth taste', een zacht en verfrissend pilsener. Bud wordt gebrouwen met de allerbeste rijst- en gerstmout en speciaal geselecteerde hop. De kenmerkende smaak is te danken aan het feit dat het bier vier werken wordt gerijpt op beukenspaanders.

 

Dare to Dream
Bud inspireert consumenten om de regie over hun eigen leven te pakken, dromen na te jagen en te staan voor waar je in gelooft. Daarnaast ondersteunt Bud jonge en ambiteuze talenten hun dromen waar te maken.

Producten van Bud

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag