Buitenhuis

BUITENHUIS IS HÉT MERK VOOR JE MINI-SNACKS EN FINGERFOODS. MET HET MEEST UITGEBREIDE ASSORTIMENT WARME HAPJES VAN PREMIUM KWALITEIT. EN EEN RIJKE GESCHIEDENIS.

 

In 1960 opent Frans Buitenhuis in Zeist een cafetaria. In de keuken erachter bereidt hij diverse specialistische snacks. Deze vallen zo goed in de smaak, dat andere cafetariahouders en horecaondernemers hun snacks bij Buitenhuis in gaan kopen. Buitenhuis besluit zich toe te leggen op deze productie en opent een fabriek in Wijk bij Duurstede. 

In de jaren zeventig worden de warme mini-snacks steeds populairder en verschijnt het bittergarnituur op de menukaart. Met een breed assortiment minisnacks van excellente kwaliteit weet Buitenhuis deze behoefte perfect in te vullen. De handige mixverpakkingen zijn een doorslaand succes en tot op de dag van vandaag een ideale oplossing.

 

Buitenhuis heeft het grootste assortiment warme snacks. Om te beginnen met een reeks handige mixverpakkingen. Deze variëren van de meest populaire snacks tot dimsum mixen. Wilt u helemaal uw eigen borrelschaal samenstellen? Dan kunt u kiezen uit het uitgebreide assortiment borrelhapjes variërend van klassiekers als bitterballen, kaashapjes en kipnuggets tot garnalen en vegetarische snacks.

GEGARANDEERD SUCCES
De mixen en formaten van de hapjes zijn erop afgestemd dat alle hapjes na bereiding precies de goede temperatuur en smaak hebben. U hoeft dus geen verschillende bereidingstijden in te stellen.

 

PERFECTE PRESENTATIE
Presenteren doet verkopen. Wij helpen u daar graag mee. Op buitenhuissnacks.nl vindt u volop inspiratie voor een perfecte presentatie. Ook voor promotiematerialen en aantrekkelijke acties kunt u hier terecht.

 

Snacks van Buitenhuis

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag