Conpax B.V. - Duurzaam in disposables & verpakkingen

Conpax, onderdeel van het internationaal opererende PAPSTAR GmbH, is een totaalleverancier  in de Benelux op het gebied van milieuvriendelijke foodverpakkingen en disposables.Als Conpax zijnde voelen wij ons verantwoordelijk voor het leefbaar houden van onze wereld. En willen we een actieve bijdrage leveren aan de transitie naar de circulaire economie. Dat doen we door het ontwikkelen van milieuvriendelijke producten en concepten.

Conpax biedt: Merkbekendheid, innovatief assortiment, kennis & ervaring en klantspecifieke oplossingen.

Daarnaast zullen wij de klant helemaal ontzorgen op het gebied van milieuvriendelijke producten, opslag en distributie. Wij kunnen echt zeggen dat wij een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de klant zijn assortiment! Sinds 2020 is Conpax gehuisvest in een duurzaam pand.  Waar wij op een verantwoorde manier (denk aan het gebruik van 5.000 zonnepanelen) commercie, logistiek en vouwkartonproductie in een inspirerende omgeving bij elkaar brengen.

100% FAIR
Duurzaam, aansprekend en vernieuwend
100% FAIR staat voor een innovatieve, milieuvriendelijke kartonnen en papieren serie. Van snackbakjes tot maaltijdbakken, tot papieren bestek en rietjes. De serie is gemaakt van FSC®-gecertificeerd ongebleekt kraft karton, voorzien van een biobased- coating, vetwerend en (industrieel) composteerbaar conform EN13432. De neutrale en bruine uitstraling benadrukt de duurzaamheid.

Premium Quality
Milieuvriendelijke snackserie
Wil je de overstap van plastic A-bakjes zo goedkoop mogelijk houden? Dan is dit de lijn die je moet kiezen! Het Premium Quality snackserie assortiment  omvat hoogwaardige snackbakjes verkrijgbaar in FSC®-gecertificeerd virgin karton. Het karton is vetwerend waardoor er geen coating nodig is. Daarnaast zijn de bakjes (industrieel) composteerbaar conform EN13432.

Kraft by Conpax
Natuurlijk en bewust
Een milieuvriendelijke lijn speciaal ontwikkeld voor take away, onze to go serie Kraft. De uitgebreide serie foodbekers, -bakken en -boxen is uitgevoerd in FSC®-gecertificeerd kraft karton voorzien van een PE-coating. De uitstraling van Kraft by Conpax is natuurlijk en bewust. Dit komt door de bruine kleur die het milieuvriendelijke karakter van de producten benadrukt. Deze serie is tot stand gekomen door de wensen uit de markt. Alle producten welke je voor to go benodigd hebt, vind je in deze serie.

Folia® CPLA bestek
Natuurlijk, duurzaam en uniek
Het Folia®bestek is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Wij benaderukken hier onze CPLA-variant voor meermalig gebruik (reusable). Dit natuurlijke Folia®bestek is extra sterk en composteerbaar conform EN13432. Wij kunnen dit bestek reusable noemen doordat het vaatwasserbestendig is (tot maximaal 85°C) en daardoor niet onder het Single-Use Plastics Directive (SUP) verbod valt.

Producten van Conpax

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag