Diamant Sabatier

Ga je voor topkwaliteit in alles wat er uit je eigen of de professionele keuken komt? Dan heb je het beste van het beste nodig op het gebied van keukenmessen en ander keukengereedschap. Diamant Sabatier biedt een uitgebreid assortiment aan producten voor zowel de professionele keuken als de moderne leefkeuken. Kiezen voor Diamant  Sabatier betekent kiezen voor producten van het hoogste niveau.

 

Ruim 40 jaar Franse kwaliteit

Diamant Sabatier bestaat al ruim 40 jaar. Het grootste gedeelte van de fabricage en het verdere productieproces vindt vandaag de dag nog altijd  plaats in Thiers in Frankrijk. Als je al ruim 40 jaar meegaat, is het een compliment als mensen in je merk een kwaliteitsmerk herkennen. Vanwege het gebruik van enkel de beste materialen, zijn de messen van Diamant Sabatier bijvoorbeeld al jaren de meest gebruikte messen in de horeca.

Een neusje voor innovatie en de nieuwste trends

Dat Diamant Sabatier al ruim 40 jaar bestaat, wil niet zeggen dat ze graag in het verleden blijven hangen. Met de introductie van allerlei messenlijnen zoals de Integra, de Riyouri en de Babiole vinden ze zichzelf keer op keer opnieuw uit en tonen ze een waanzinnig gevoel voor stijl en de nieuwste trends. Ook de verschillende samenwerkingen, bijvoorbeeld die met Henk Schiffmacher, tonen aan dat er door Diamant Sabatier wordt ingespeeld op het veranderende, hedendaagse imago van koken en in de keuken staan.

Meer dan alleen messen

Diamant Sabatier biedt meer dan alleen messen. In het assortiment vindt u alles wat een kookliefhebber betaamt: van kelnersmes tot bakspaan en van opscheplepel tot snijplank. Al deze producten worden uiteraard met hetzelfde oog voor kwaliteit en stijl geproduceerd. Kies je voor producten van Diamant Sabatier, dan kook je gemakkelijk de sterren van de hemel.

Levenslange garantie

Diamant Sabatier staat voor de beste kwaliteit. Om deze kwaliteit te blijven garanderen, zit er levenslange garantie op materiaal- en fabricagefouten bij alle producten.

Producten van Diamant Sabatier

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag