Edough - Nr.1 in Mono Desserts & Patisserie

Edough is expert in patisserie en (vegan) desserts. Onze producten zijn gemaakt met liefde. Gemaakt om al je zintuigen te stimuleren. Gemaakt van alleen de beste ingrediënten. Gemaakt om van te genieten. Dus sluit je ogen, neem een hap en laat de verbeelding het overnemen. Dat is Edough. Ontdek nu onze Mousse Desserts, Opera gebak, en vele andere (vegan) patisserie producten!

 

 

 

De visie van EDOUGH

Edough is gespecialiseerd in mono desserts en patisserie. Ideaal voor de horeca. Ieder product is perfect in balans qua smaak, textuur en hoeveelheid. Onze producten zijn voor de horeca zeer makkelijk te implementeren en gezien de prijskwaliteit verhouding de ideale oplossing om hoogwaardige desserts en patisserie te kunnen serveren aan de gasten.

 

 

De ideale oplossing om hoogwaardige desserts en patisserie te kunnen serveren aan de gasten.

 

Waarom EDOUGH?

Edough is opgericht door vier patisserie fanaten met jarenlange ervaring in de wereld van ijs, desserts, banket en patisserie. De handen zijn ineen geslagen om desserts en patisserie voor de horeca naar een hoger niveau te tillen. Belangrijk speerpunt is dat niet de hoofdprijs moet worden betaald. De koppen werden bij elkaar gestoken en Edough werd geboren. Met creativiteit, bedrijfsvaardigheid, ervaring en expertise in smaken en texturen in huis, was er direct sprake van een goede balans. En die balans proef je terug in onze desserts.

Vegan Dessert Mousse in cup & glas

Onze excellent mousse desserts zijn gemaakt met liefde, gemaakt om al je zintuigen te prikkelen. Gemaakt van alleen de beste ingrediënten. In het geval van de vanille-aardbei, de kokos-mango en de chocolade-ferrero rocher versie, zijn alle ingrediënten zelfs helemaal veganistisch. Het ideale vegan dessert voor de horeca! De cups komen in een portie van 35 gram.

 

De excellent mousse in glaasjes van Edough is naast al dit moois ook nog eens duurzaam. Duurzaam op meerdere vlakken. Onze geavanceerde productielijn zorgt voor praktisch geen restverspilling tijdens de productie. Verder wordt onze excellent mousse geserveerd in glas, waardoor het gebruik van disposables niet nodig is en het glaswerk gerecycled kan worden. Daarnaast is er het feit dat de excellent mousse duurzame, gecertificeerde room bevat en geheel vegetarisch is. De mousse komen geserveerd in glas per portie van 60 gram.

 

Excellent Mousse in glas

We hebben ook een drietal (niet vegan) desserts in glas voor u beschikbaar. Ook deze excellent mousse wordt geserveerd in glas, waardoor het gebruik van disposables niet nodig is en het glaswerk gerecycled kan worden. Daarnaast is er het feit dat de excellent mousse duurzame, gecertificeerde room bevat en geheel vegetarisch is. De Excellent Mousse komt geserveerd in glas in een portie van 60 gram.

 

Mini Opera - One Bites

Laagje voor laagje worden onze one bite opera cakes opgebouwd met de luchtigste cake en de beste mousse, om af te maken met een heerlijke topping. Onze éénhaps mini opera zijn echt perfect voor bij het dessert of bij een lekkere high tea. Net als de mousse desserts van edough worden onze opera layer cakes gemaakt met liefde, oog voor detail en smaak en met alleen de beste ingrediënten. Dat is Edough.

Producten van Edough

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag