Hekos - Oosterse snacks van Hekos; de lekkerste!

 

Hekos is al ruim 4 decennia toonaangevend als het gaat om de productie van Oosterse vriesverse snacks, exclusief fingerfood en de originele Spekkoek. Ons succes berust op vier pijlers: puur, gezondheid, gemak en kwaliteit. Geïnspireerd door recepten uit verschillende Aziatische landen produceren we, onder BRC-certificaat (level 8AA), een uniek assortiment convenience fingerfood producten en Spekkoek op onze eigen productielocatie in Broek op Langedijk.

 

Het is voor ons heel belangrijk om afnemers te blijven adviseren en inspireren.

 

Doordat keukenbrigades steeds kleiner worden binnen de horeca heeft de chef meer ondersteuning nodig, zonder in te moeten willen leveren op kwaliteit. Hier komen wij in het spel. De combinatie van kwaliteit en gemak is namelijk precies wat ons onderscheidend maakt. Daarbij kunnen veel producten op verschillende manieren gebruikt worden, niet alleen als borrelgarnituur, maar bijvoorbeeld ook als deel van een uitgebreid gerecht of een sharing dish. Al jarenlang worden onze kwalitatief hoogwaardige producten uitgeleverd via alle (horeca)groothandels.

Spekkoek van Hekos

De Spekkoek van Hekos is een Indonesische delicatesse die laagje voor laagje wordt gebakken. De traditionele wijze van vervaardigen, de specifieke kruiden en de authentieke ingrediënten maken de spekkoek tot een ware delicatesse. De spekkoek kan worden geserveerd bij koffie, high tea, grand dessert en uiteraard bij een Indische rijsttafel. Onze spekkoeken zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken verkrijgbaar bij Hocras. De Hekos spekkoeken kunnen tot minimaal 5 maanden na aflevering bewaard worden, mits bevroren bij -18◦ C. 

 

De spekkoek van Hekos is bij Hocras verkrijgbaar in de smaak Pandan, Banaan en Original.

Verwen uw gasten met Oosterse borrelsnacks van Hekos. Een mooie toevoeging aan uw borrelkaart.

Makkelijk en snel te serveren! Bekijk hieronder het aanbod van Hekos.

 

Producten van Hekos

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag