HENDI - Tools for Chefs

Chefs en voedingsprofessionals vertrouwen op hun gereedschap. Zonder dat kunnen ze hun werk niet doen en hun creativiteit niet de vrije loop laten. We zijn altijd gericht op het leveren van kwaliteit en indien nodig, snelle service. Voedingsprofessionals kunnen op ons vertrouwen!

 

Of het nu gaat om basismateriaal of specialistische artikelen, HENDI kan u in iedere situatie een totaalpakket aanbieden en weet waar de professionele gebruiker naar op zoek is.

HENDI is de leverancier van apparatuur, keukengereedschap, bestek, serveer- en buffetartikelen voor de horeca. Sinds de oprichting in 1934 is HENDI uitgegroeid tot een internationale onderneming met vestigingen in Nederland, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Griekenland, Italië en Hong Kong.

 

Meer dan 4000 artikelen
Het assortiment bestaat uit meer dan 4000 artikelen die zijn samengesteld voor de professionele horecamarkt. Of het nu gaat om basismateriaal of specialistische artikelen, HENDI kan u in iedere situatie een totaalpakket aanbieden en weet waar de professionele gebruiker naar op zoek is. HENDI levert onder meer keukengereedschappen, friteuses, buffetartikelen, elektrische- en gasapparaten, klein keukenapparatuur, serveerartikelen, porselein en bestek.

Productontwikkeling
Als leverancier van non-food horeca artikelen ontwikkelt HENDI continu innovatieve producten en oplossingen die zijn afgestemd op de wensen en kwaliteitseisen van de gebruikers. Aspecten als ‘efficiënter’, ‘hygiënischer’ en ‘betaalbare kwaliteit’ spelen daarbij een grote rol. Ook na het introduceren van producten blijft HENDI werken aan het verbeteren aan de hand van feedback uit de markt.

Design by Robert Bronwasser
HENDI werkt samen met de Nederlandse industrieel ontwerper Robert Bronwasser om klassieke producten opnieuw vorm te geven en te verbeteren. Zo krijgen veel elementen een hedendaagse look en is er veel aandacht voor het bedieningscomfort en gebruiksgemak. Zo blijven wij de beste ‘Tools for Chefs’ maken.


Robert heeft gewerkt voor vele herkenbare merken, meest opvallende zijn wellicht Heineken en Lipton. Zijn designs hebben al talloze prijzen gewonnen.

 

Design with a smile!
Robert begint altijd met een diepgaande analyse. Zo houdt hij interviews met chefs over hoe zij gebruiksgemak ervaren, voldoet het nu aan hun behoeften? Zijn bevindingen zijn iedere keer weer helder: ‘Chefs willen controle over de tools die ze gebruiken, ze willen bijvoorbeeld kunnen zien hoe machine ingesteld is als ze zelf aan de andere kant van de keuken zijn. Ze geven de voorkeur aan (draai)knoppen boven digitaal en alles moet bedienbaar zijn met natte of vette handen. Ze houden van design, maar het moet altijd functioneel zijn.’

Met dit in gedachten maakt Robert zijn eerste schetsen en modellen. De frisheid en daadkracht in de ontwerpen trekken meteen de aandacht. Neem de bedieningsknop, het meest herkenbare element. Deze werd zachter gemaakt met structuur voor extra grip en een zeer zichtbare groene lijn. ‘Zo is het altijd duidelijk hoe apparaten zijn ingesteld, zelfs op grote afstand’.

 

Naast de knoppen en handgrepen, werkte Robert aan het ontwerpen van een staafmixer, een koksbrander en een reeks warme dranken ketels en percolators. De resultaten overtreffen de verwachtingen. De nieuwe lijn warme dranken ketels en percolators misstaan niet op het buffet, maar versterken zelfs de uitstraling. Met een strak design, mat zwarte afwerking en een slimme mix van roestvast staal en kunststof is een tijdloze klassieker gecreëerd! 

 

 

 

Producten van Hendi

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag