Holtkamp Horeca
Patisserie & Croquetten

Holtkamp Horeca is gevestigd in Amsterdam. Onder leiding van Nico Meijles worden de Holtkamp Horeca producten gemaakt. De eerste Holtkamp producten werden door Cees en Petra Holtkamp ontwikkeld. In 2002 namen Nico Meijles en Angela Holtkamp het bedrijf over. In 2015 werd het bedrijf gesplitst. Nico is verantwoordelijk voor de afzet van Holtkamp Horeca producten aan de horeca, groothandel en bedrijven. Angela runt de winkel aan de Vijzelgracht.

De ultieme smaakbeleving kent geen concessie.

De befaamde Holtkamp croquetten en bitterballen worden geproduceerd, ontwikkeld en elke dag met aandacht en vak liefde geproduceerd door Holtkamp Horeca. Wij maken sinds 1969 de kalfscroquet. De basis receptuur van onze producten is hetzelfde gebleven, de smaak steeds verfijnd.

 

Op verzoek van café Luxembourg ontwikkelde wij de garnalencroquet (garnalenkroketten). Van de ene smaak kwam de andere. Dankzij Cees Holtkamp,de grondlegger,  en de goede adviezen van mensen als (wijlen) journalist Johannes van Dam, (wijlen) topkok John Halvemaan en likeurstoker Cees van Wees kunnen wij de Holtkamp Horeca producten aanbieden.

 

Voor de beste smaakbeleving laat u de Holtkamp Horeca (mini) croquetten en bitterballen langzaam in de koeling ontdooien. Verhit de olie tot de juiste temperatuur. Gebruik bij voorkeur arachide-olie. Zorg dat de producten voldoende ondergedompeld liggen en los van elkaar.

 

Croquettenkeuken

In Amsterdam staat onze moderne croquettenkeuken, volledig volgens EG normering ingericht. Elke dag maakt ons team o.l.v. Nico Meijles, met veel aandacht en liefde voor kwaliteit en smaak een gevarieerd assortiment Holtkamp Horeca croquetten en bitterballen.

 

Onze garnalencroquet is landelijk bekend. Onze andere producten, zoals de kalfs-, black angus rund, draadjes rund, oude kaas-, scharrelkip, groente mediterraans, kreeft, hert en  en gerookte zalm producten doen qua smaakbeleving niet onder. De traditionele en mooi ingrediënten van onze producten zijn van de beste en mooiste kwaliteit.

 

Producten van Holtkamp

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag