Holtkamp Horeca
Patisserie & Croquetten

Volop inspiratie

Voor elk seizoen, thema of speciaal verkoopmoment inspireert en ontzorgt Hocras je met onderscheidende, complete concepten. Van ingrediënten tot aankleding: aan alles is gedacht!

De ultieme smaakbeleving kent geen concessie.

Vers in eigen beheer

We hebben altijd zelf ons vlees, gevogelte, wild, kaas en vis gesneden. Voor groenten en fruit hebben we een vaste partner, waar dagelijks tot ’s avonds laat besteld kan worden.

Door zelf te snijden hebben we het hele proces van kop tot staart in de hand. Zo kunnen we de kwaliteit van onze producten waarborgen en tegelijkertijd maatwerk leveren aan klanten!

 

Hocras

De online horeca groothandel mét persoonlijk contact

Behoefte om te sparren met een expert? We zijn er voor je! Inspiratie nodig? Kom naar een proeverij, demo of workshop in ons inspiratiecentrum in Almere!

Als online groothandel regel je bij ons alles makkelijk online. Toch inspireren we je naast digitaal ook nog steeds graag persoonlijk. Kom gerust langs in ons inspiratiecentrum in Almere. In onze keuken geven we geregeld workshops in samenwerking met leveranciers. Maar ook proeverijen om nieuwe producten uit te proberen of een nieuwe menukaart samen te stellen. Dranken probeer je aan onze sfeervolle bar, waar we ook wine-tastings en wine-pairings organiseren.

Contact opnemen

Producten van Holtkamp

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag