HOMEIJ 

Een gerenommeerd pionier op messengebied.

Dat word je door historie, ervaring en veel plezier hebben in je vak. Dat bewijst Homeij inmiddels meer dan 50 jaar. Al die jaren is Homeij gespecialiseerd in het leveren van de juiste tools for life: praktische producten voor thuis, op het werk en onderweg, die het leven leuker en gemakkelijker maken. Met duizenden verschillende messen en toebehoren in de collectie is Homeij dé messen groothandel van de Benelux. Bij Homeij geldt een adagium: je bent zo goed als je laatste wedstrijd; voor de volgende moet je hard trainen en je opnieuw bewijzen!

 

Homeij vertegenwoordigt A-merken die zich door jarenlange ervaring en topkwaliteit bewijzen. Merken zoals Victorinox, Diamant Sabatier, Chef's Choice en Homey's Tools For Life.

Diamant Sabatier
In 1975 wordt Diamant Sabatier in het leven geroepen en vindt zijn oorsprong in Thiers, Frankrijk. Als belangrijkste doel om de professionele messenmarkt te veroveren. Op spectaculaire wijze weet Diamant Sabatier een positie als koploper te bemachtigen. Vanwege het gebruik van de beste materialen, zijn de koksmessen van Diamant Sabatier al jaren de meest gebruikte messen in de horeca.
Naast messen biedt Diamant Sabatier tegenwoordig veel meer. In het assortiment vindt u alles wat een kookliefhebber betaamt: van kelnersmes tot bakspaan en van opscheplepel tot snijplank. Al deze producten worden uiteraard met hetzelfde oog voor kwaliteit en stijl geproduceerd.

 

 

VICTORINOX - FROM THE MAKERS OF THE ORIGINAL SWISS ARMY KNIFE TM

Victorinox staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Hiernaast maakt Victorinox ook keukenmessen met dezelfde Zwitserse kwaliteit. De messen zijn ongelofelijk scherp en uitstekend uitgebalanceerd. Als je een van deze meesterwerken te pakken krijgt, lijkt het bijna alsof alles zichzelf snijdt. En dat is het geheim van een goede chef.

 

Diamant Sabatier Integra

Één van de bekendste lijnen binnen Diamant Sabatier is de Integra lijn.
De messen uit de Integra messenlijn zijn uitstekend uitgebalanceerd en liggen daardoor heerlijk in de hand. Ook het materiaal van de heften, zwart POM kunststof, draagt bij aan het comfortabele karakter. De lemmeten zijn gemaakt van hooggelegeerd X45 Cr Mo V15 staal. Dit alles resulteert in een moderne messenlijn met een klassieke knipoog. In de Integra lijn vindt je verschillende koks, brood en vleesmessen en andere keuken benodigdheden.

 

 

HOMEY'S X Schiffmacher

Fan van het werk van Schiffmacher? En dat verwerkt op een mes? Dan is dit koksmes echt iets voor jou. Homey’s en Schiffmacher hebben namelijk de handen ineen geslagen en het resultaat is dit stoere mes.

Het robuuste koksmes is verwerkt uit één stuk massief zwart staal. Een kant van het lemmet is versierd met een ronde patronen geïnspireerd op de Polynesische tatoeagekunst. “Elke lijn heeft een betekenis. Deze tatoeage belichaamt de rijkdom van wereldse culturen, eten en het leven”. Het mes heeft een handgreep van roestvrij staal met een zwarte coating. Het lemmet is van roestvrij 3Cr13 staal. 

 

Bekijk de producten van HOMEIJ

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag