Ichiban Snacks - Authentic Japanese fingerfood

Ichiban Snacks zijn bereid met de beste ingrediënten en volgens een eeuwenoud, origineel Japans recept. Geef de borrel een Aziatisch tintje met Ichiban! De producten uit de Ichiban-range vormen tevens een prachtige basis voor een mooi voorgerecht, lunchgerecht, broodje of als verrijking op een salade.

 

Ichiban snacks zijn hoogwaardige snacks die uitstekend passen in de Japanse izakaya cultuur.

 

Sinds 1996
De wens naar een topkwaliteit gemaksproduct vanuit de horeca was groot. Dat was voor Yama de trigger om Ichiban Snacks te ontwikkelen. Een collectie heerlijke Japanse izakaya snacks met passie en aandacht bereid. Alle producten worden met de hand gesneden en met de hand gemarineerd, waarbij niet één stukje hetzelfde is. In de recepturen gebruiken we originele Japanse ingrediënten, zoals sojasaus en mirin. Zonder concessies. Al sinds 1996.

 

Bij de introductie in Nederland bestond het assortiment uit chicken yakitori, kara age en tatsuta. Deze overheerlijke snacks behoren nog steeds tot het assortiment. In de loop der jaren is dit uitgebreid met crispy wakadori, fried wakadori, duck springroll, spicy harumaki, tori katsu en yakitori pure. Uiteraard nog altijd ambachtelijk en met aandacht bereid, passend bij de Japanse cultuur.

 

De kwaliteit en het smaakprofiel van Ichiban snacks is geborgd in gecertificeerde fabrieken. Ichiban betekent letterlijk de eerste/ de beste. En dat zijn onze Ichiban Snacks nog steeds. Proef de snacks en je bent overtuigd. Itadakimasu!

 

 

 

Snacks van Ichiban

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag