Lisimo - Mediterrane smaken voor de foodprofessional

Lisimo biedt een breed assortiment aan koelverse pesto’s, tapenades, spreads en sauzen op basis van verse kruiden, met pure smaken uit het mediterrane gebied. Het merk staat voor ambachtelijk, kwaliteit en innovatie en biedt zijn klanten gemak en flexibiliteit.

 

Bij Lisimo geloven wij dat pure smaken en topkwaliteit perfect samengaan met gemak in elke professionele keuken.

Écht puur en vers
Vakkundige medewerkers maken de producten met liefde en vakmanschap van verse grondstoffen en natuurlijke ingrediënten, zoals handgeselecteerde kruiden, versgebrande noten, zorgvuldig geïmporteerde kazen en de beste extra vergine olijfolie. Zo gebruiken wij voor onze pesto's het Genovese type; een krachtig ras, met een krachtige smaak en grote bladeren. Pas dan is een product echt 'Lisimo-waardig'.

 

Wij bieden diverse glutenvrije, vegetarische, veganistische en lactosevrije opties. Het assortiment van Lisimo is een uitkomst voor foodprofessionals die tijd willen besparen met verse, smaakvolle concepten en producten die je niet kunt onderscheiden van zelfgemaakt. Alle producten zijn puur, vers en natuurlijk.
En dat proef je!

Bron van inspiratie
Lisimo verzorgt een constante stroom van inspiratie voor professionals in de foodsector. Naast verrassende smaken delen we tal van innovatieve recepten waarin Lisimo producten de hoofdrol spelen.

 

Constante kwaliteit
Lisimo producten worden gecontroleerd en duurzaam geteeld. Vanaf het planten van het zaad, het oogsten tot het verwerken. Het hele proces is volledig gecertificeerd en geborgd. Om zo de constante kwaliteit van onze producten te garanderen.

Nieuw in het assortiment van Lisimo – De Midden-Oosterse spreads
Met de nieuwe spreads Muhammara, Artisjok en Esfenaj brengt Lisimo de smaken uit het Midden Oosten naar de foodservice.

 

Deze nieuwe producten passen natuurlijk uitstekend bij een Mezze of borrelplank, geserveerd met flatbread en pitabrood. 

Producten van Lisimo

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag